Tjänster

Mina bilder kan du ha sett i Bostads AB Mimers, Sveriges Radio P4 Västmanland, Mälarenergis trycksaker/hemsida/kundtidningar osv. Minst lika viktigt som att fota är redigeringen efteråt. Jag arbetar i Adobe Lightroom och ibland i Adobe Photoshop.

Under 2018 vill jag utöka min portfolio med nya bilder. Kanske fota något jag aldrig fångat förr.

Jag har frilansat till och från sedan 2002 och arbetat med foto, grafisk design och texthantering sen 2006. 

Hör gärna av dig om du vill fånga ett ögonblick med din familj.

Om mig
Min kunskap
har jag fått på mina arbetsplatser då jag arbetat inom media och marknadsföring i flera år. Men intresset finns såklart även privat och många av bilderna jag visar här på hemsidan är familjebilder. Jag älskar att fotografera och efterarbetet med att redigera bilderna.

Det började 2007 på mitt dåvarande arbete som informationsassistent på kulturhuset Culturen i Västerås. Där fanns en massa att dokumentera – event, utställningar, Västerås Kulturnatt m.fl. När jag sedan började arbeta på bostadsbolaget Mimer blev det ännu mer foto på event, kundträffar och runt i bostadsområden.

Min son Theo föddes 2010. Han och cockerspanieln Leia var mina återkommande modeller. Sedan arbetade jag på Radio P4 Västmanland där jag i mitt yrke som webbredaktör även uppdaterade deras fotoarkiv. År 2013 arbetade jag hos Mälarenergi och älskade utmaningen att fotografera människor i arbete såväl som bygget av Mälarenergis avfallsförbränningsanläggning.

2012-2016 har jag även arbetat åt Romfartunas hembygdsförening där jag redigerat äldre inscannade bilder. Sen blev jag mamma för andra gången 2014 då Alexander föddes.

2016-2018
Nu arbetar jag heltid hos Sveriges Radio och fotograferar några bröllop per år för att det är så himla kul!